Kristóf Katalin énekesnő Kristóf Katalin és Milan története Zene és videó Letöltések Fellépések Kapcsolatfelvétel

GyIK - Gyakran ismételt kérdések és válaszok

Fontos információk

2013 március 6 után rendszerünkben NEM kötelező, de indokolt esetben végrehajtandó a telefonos rendelés-visszaigazolás. Kérjük, a rendelés leadásakor pontosan adja meg telefonszámát, ahol elérhetik Önt! Ha kollégáink többszöri próbálkozás után sem tudják Önnel felvenni a kapcsolatot, a rendelését érvénytelennek tekintjük, adatbázisunkból töröljük és a kézbesítést nem hajtjuk végre.

Hasonlóképpen fontos egy működő e-mailcím megadása, mivel bármilyen probléma esetén e-mailben küldünk értesítőt. (Rendszerünk e-mailben automatikusan küldi ki az értesítőket minden aktuális megrendelőnknek, mivel erőforrásaink nem elegendőek a személy szerinti telefonos értesítéshez.)

Telefonszámát és e-mailcímét (miként egyéb személyes adatát is) szigorúan bizalmasan kezeljük, harmadik személynek soha nem adjuk át, reklámcélokra nem használjuk.

________________________________________________________________


Kérdés:
Megrendeltem a lemezt, de nem kaptam visszajelzést. Vajon sikeres a rendelés?


Válasz:
Ha a rendelés leadása után két héttel még mindig nem kapta kézbe a csomagot, akkor két eset lehetséges:
1. Helytelenül írta be telefonszámát a rendeléskor. Kérjük, ismételje meg rendelését, ezúttal figyeljen oda a helyes szám megadására. A helytelen számmal érkezett rendeléseket automatikusan töröljük.
2. Rendszerhiba miatt rendelése nem került rögzítésre (igencsak valószínűtlen). Kérjük, ismételje meg rendelését, és figyeljen adatainak pontos beírására.


Kérdés:
Megrendeltem a lemezt és már több, mint egy hónapja jelezték, hogy küldik. A mai napig nem érkezett meg. Mit tehetek?


Válasz:
1. A CD-ket rendszerint a posta csomagküldő szolgálatával kézbesítjük. Figyelje a postaládát, mert gyakran csak egy értesítőt hagynak Önnek, amivel majd a postán veheti át a küldeményt. A csomagot 10 napig őrzik a postán, utána visszaküldik a feladóhoz. Ha egy CD visszajön hozzánk egy adott címről, másodszor csak felár ellenében és előreutalással küldjük ki a csomagot.
2. A lemez a postán is elveszhet (ez igen ritka eset). Ha Ön reklamációt küld hozzánk (a Kapcsolat menüpontban teheti ezt meg), és mi bizonyíthatóan elpostáztuk a csomagot, akkor mi továbbítjuk a reklamációt a Posta illetékeseinek. Ilyenkor természetesen új csomagot adunk fel. (A 2. pontban leírt eset csak Magyarországon és Romániában érvényes.)
FIGYELEM! A kézbesítés tapasztalataink szerint olykor több hétig is eltarthat, erről mi sajnos nem tehetünk.


Kérdés:
Megrendeltem a lemezt, de nem tudtam a küldeményt átvenni. Mégis szeretném, ha elküldenék újból részemre. Mit tehetek?


Válasz:
A visszaküldött csomagok megrendelői újbóli rendelés esetén előre kell utalják a CD árát, valamint duplán a csomagolási és postázási költségeket, ezen felül egyéb költségek is felléphetnek. Kollégáink telefonon felvilágosítják a konkrét összegekről. Amíg az utalás nem érkezik be, nem áll módunkban postázni az újabb küldeményt.


Kérdés:
Megkaptam a lemezt, de nem működik! Most mit csináljak?


Válasz:
A lemez CD-extra formátumú. Audio lejátszóban valódi audio CD-ként viselkedik, számítógépben MP3 CD-ként látható.
- Ha a lejátszóba helyezve a lemez nem működik, meg kell próbálni másik lejátszóval is lejátszani, vagy számítógépbe helyezni. Ha egyik kísérlet sem jár sikerrel, a lemezt díjmentesen kicseréljük. Jelezze a hibát Kapcsolat oldalunkon.
- Ha más lejátszóba helyezve a lemez elindul, vagy a számítógép felismeri, a lemez nem gyártási hibás. Ilyen esetben hiába küldünk másik CD-t, mert ugyanaz a hiba fog előfordulni. Ebben az esetben a lejátszó készülékkel van probléma, vagy a lemez összeférhetetlen az adott készülékkel (általában régebbi CD-játszókkal fordulhat elő). Ajánljuk ekkor a lemez lemásolását, mely saját célra teljesen legálisan megtehető. (Természetesen a lemásolt lemezt nem lehet mások részére használatba adni.)Kérdés:
A fenti válaszok egyike sem ad megoldást a kérdésemre, mit tehetek?


Válasz:
Vegye fel velünk a kapcsolatot levél útján itt.

Általános elérhetőségek

MediaCentrum

MediaCentrum International
tel. +40 722 606040
e-mail: centrum "kukac" mediacentrum.ro

Magyarországi műsorrendelés:
+36 70 603 6575

CD-ket ITT lehet rendelni.